De toekomst begint hier

Carrière

JFV Ouranos wil elk jaar een zo breed mogelijk scala aan activiteiten en diensten aan haar leden bieden. Onder andere lezingen, workshops, een kantorendag, studiereizen, recruitmentevenementen en bezoeken aan verschillende juridische instanties en kantoren in binnen- en buitenland dragen eraan bij dat studenten hun kwaliteiten kunnen ontwikkelen en hun mogelijkheden kunnen verkennen. Om dit te bereiken, werken wij samen met kantoren, bedrijven, overheidsinstanties en andere instellingen die op welke manier dan ook iets kunnen betekenen voor de vereniging en haar leden.

De samenwerking met externe partijen kent ook voordelen voor onze partners. Door samen te werken met dé studievereniging van de rechtenfaculteit van Maastricht kan een werkgever al snel talentvolle studenten enthousiasmeren. Onze vereniging heeft een groot netwerk en kan veel antwoorden bieden op vragen van studenten.

Via extern@jfvouranos.nl kunt u met ons in contact komen. Met onze Commissaris Externe Betrekkingen kan de invulling van een mogelijk samenwerkingsverband worden besproken.

Kantoorprofielen

Onze partners

Klaar voor de volgende stap?

Vacatures