Het kantoorprofiel van

Maprima

Bedrijfsprofiel

Maprima is een internationaal actieve dienstverlener met vestigingen in Maastricht, Luxemburg en Antwerpen. Werk je graag in een internationale setting op het gebied van financiële dienstverlening in Maastricht? Misschien is Maprima dan wel iets voor jou!

Maprima verleent haar diensten aan vestigingen / dochterondernemingen van internationale cliënten. Onze opdrachtgevers bevinden zich over de hele wereld en bestaan voornamelijk uit beursgenoteerde ondernemingen en grote familiebedrijven. Hun organisaties in de Benelux steunen op administratief, fiscaal, HR- en juridisch vlak op Maprima. Dit betekent dat ons werkgebied gevarieerd is en een hoge mate van pro-activiteit en professionaliteit vergt.

Ons Benelux team bestaat uit een vijfentwintigtal professionals die allen een juridische, fiscale en/of financiële achtergrond hebben.

Mogelijkheden binnen Maprima

Bij Maprima zijn we regelmatig op zoek naar werkstudenten die onze collega’s ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden en daarbij de mogelijkheid hebben om hun kennis toe te passen in de praktijk. Omdat onze dienstverlening zeer breed is, heb je de mogelijkheid om mee te lopen met onze collega’s van legal, tax, accounting en compliance. Ook zul je onze account- en business supportmanagers ondersteunen bij het uitvoeren van transacties en het voorbereiden van meetings.

Na het afronden van je studie bestaat er de mogelijkheid om aan de slag te gaan als junior accountmanager, junior business support manager, junior tax manager of CDD (client due diligence) analyst. Als junior tax manager help je in teamverband met het opstellen van fiscale memo’s en belastingaangiften. Het accountmanagement en business support team is verantwoordelijk voor het beheren en begeleiden van Nederlandse en buitenlandse vennootschappen en samen zien jullie er op toe dat deze vennootschappen aan al hun verplichtingen (waaronder de jaarrekening, en aangiften vennootschaps-, loon- en omzetbelasting) voldoen. Daarnaast zul je transacties, waarbij deze vennootschappen betrokken zijn, beoordelen en begeleiden en in dat kader ook schakelen met advocaten, belastingadviseurs, notarissen, salarisadministratiekantoren, verzekeraars en banken in binnen- en buitenland. Je kunt hierbij denken aan internationale herstructureringen, vastgoedtransacties, aankopen van buitenlandse deelnemingen, verstrekken van financieringen, aantrekken van werknemers etc. Ook zorg je er samen met de CDD analyst voor dat deze Nederlandse vennootschappen up-to-date zijn op het gebied van CDD compliance wetgeving (waaronder de Wet toezicht trustkantoren 2018 en de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme).

Jouw profiel

Je hebt bij voorkeur een universitaire juridische of fiscale opleiding, idealiter fiscaal recht/economie of ondernemingsrecht succesvol afgerond. Uiteraard is voor een werkstudentschap een afgeronde studie niet vereist.

Werkervaring is niet strikt noodzakelijk want door middel van “training on the job” zul je binnen Maprima worden opgeleid. De mogelijkheid bestaat om binnen onze organisatie verder door te groeien.

Verder beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Je kunt zelfstandig als in teamverband excelleren en je bent flexibel ingesteld.

Interesse?

Heb je interesse? Meer informatie over ons kantoor en de actuele vacatures vind je natuurlijk op onze website www.maprima.com of stuur een e-mail aan HR@maprima.com. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om een open sollicitatie in te dienen.