Het kantoorprofiel van

Thuis Partners

Werkzaamheden Thuis Partners advocaten

Thuis Partners advocaten is sinds 2021 trotse sponsor van JFV Ouranos. Met vestigingen in Maastricht en Heerlen voelen wij ons thuis in het Limburgse landschap. Wij behandelen diverse rechtsgebieden; liefhebbers van ondernemingsrecht, gezondheidsrecht en arbeidsrecht kunnen hier de fijne kneepjes van het vak leren. Ook het bestuursrecht, vastgoed en familierecht behoren tot de specialisaties van Thuis Partners advocaten. Thuis Partners advocaten staat met name instellingen en bedrijven bij, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Waarom sponsor?

Thuis Partners advocaten is groot voorstander van ‘alles eruit halen wat erin zit’. De studententijd bestaat uit méér dan alleen studeren; kantoorbezoekjes, juridische wedstrijden en studiereizen zijn een verdieping van de studie (en studententijd) en moeten in onze visie worden aangemoedigd. Thuis Partners advocaten is er dan ook trots op om hieraan een bijdrage te kunnen leveren voor de Maastrichtse rechtenstudent.

Kijkje nemen?

Mocht je interesse hebben in de advocatuur, schroom niet en neem contact op met een van onze advocaten! Dan plannen we samen een vrijblijvend gesprek in, waar we bekijken waar jouw interesses liggen en of een stage tot de mogelijkheden behoort. Meer weten? Kijk dan op onze website: https://thuispartners.nl/